Νέα αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στις πρωτοβουλίες της Ζωής

0
5

 

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχουν στην «επιχειρούμενη προσχηματική συζήτηση» για τις γερμανικές αποζημιώσεις και το δημόσιο χρέος, η οποία θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ολομέλεια της Βουλής στις 25 και 26 Αυγούστου.

«Είναι ανεπίτρεπτο τόσο σημαντικά θέματα να χρησιμοποιούνται με μικροκομματική σκοπιμότητα από την πρόεδρο της Βουλής και το νεοσύστατο κόμμα ΛΑ.Ε, λίγο πριν τη διάλυση της Βουλής» ανακοίνωσε το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι στην προεκλογική κατ’ ουσία συζήτηση της Τρίτης αναμειγνύονται και θέματα τεράστιας ιστορικής και συμβολικής σημασίας όπως το Ολοκαύτωμα» συμπλήρωσε.

«Τέλος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις των επιτροπών της Βουλής τις οποίες αυθαίρετα συγκαλεί η πρόεδρος της Βουλής, απαρτίζονται από σύνθεση που δεν ανταποκρίνεται πλέον στην κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων και συνεδριάζουν με μονοκομματική σύνθεση. Ποιοι άραγε ευτελίζουν τη Βουλή;»καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here