Νέα δεδομένα στην υπόθεση της Αγραφιώτου – Έκκληση σε μάρτυρες για τον «μανιακό» εξηντάρη

0
2

 

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ», απομακρύνεται η έρευνα από την εκδοχή του οικονομικού κινήτρου στο έγκλημα.

Με τα μέχρι σήμερα στοιχεία που κατάφερε να βρει η εκπομπή, προκύπτει ότι η άτυχη γυναίκα δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ζούσε από τόκους καταθέσεων αλλά τα μεγάλα αυτά ποσά δεν βρέθηκαν στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Υπήρχαν ποσά της τάξεως των δέκα, οκτώ και έξι χιλιάδων ευρώ. Οι Αρχές δεν κατάφεραν μέχρι σήμερα να εντοπίσουν εκείνο το μεγάλο χρηματικό ποσό που θα έσπρωχνε κάποιον στο έγκλημα.

Η έρευνα δεν εμφανίζει άτομα με τα οποία το θύμα να είχε ιδιαίτερες οικονομικές συναλλαγές και διαφορές. Όπως αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο καβγάδιζε έντονα στο τηλέφωνο με κάποιον άνδρα για ποσό που της χρωστούσε, αφορούσε σε οφειλή κοινοχρήστων.

Επικρατέστερη μέχρι στιγμής φαίνεται να είναι η εκδοχή της τυχαίας δολοφονίας από κάποιον «μανιακό» που συχνάζει όπως αποκάλυψε η εκπομπή, σε υπόγεια πολυκαταστημάτων.

Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση σε μάρτυρες που ενδεχομένως έχουν δεχτεί επίθεση ή έχουν δει κάποιον ύποπτο που ταιριάζει στην περιγραφή του να το καταθέσουν, με απόλυτη εχεμύθεια.

Πρόκειται για έναν άνδρα 55 με 60 χρόνων, καραφλό, με λίγα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με ανοιχτόχρωμο δέρμα, ύψους περίπου 1.75, μέτριας σωματικής διάπλασης.

Ο βαφτισιμιός της άτυχης γυναίκας με ηλεκτρονική επιστολή του προς το «Τούνελ», ζήτησε να αποδοθεί σύντομα δικαιοσύνη και να πάψει να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας τόσο επικίνδυνος εγκληματίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here