Νέα διάσταση στην αρπαγή της Μαρίας -Ειρήνης από τον Σκαραμαγκά

0
5

 

Μήνυση για αρπαγή της Μαρίας – Ειρήνης από αγνώστους κατέθεσαν οι δικηγόροι της οικογένειας. Μέσα από τη μήνυσή τους δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση καθώς καταγγέλουν ότι πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση κρύβεται κύκλωμα εμπορίας παιδιών και οργάνων!

«Υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το παιδί απήχθη. Πώς είναι δυνατόν να μη βρέθηκε κανένα ίχνος του, από τη στιγμή που η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο Ερυθρός Σταυρός, το Amber Alert και η ΕΜΑΚ μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά έλεγξαν εξονυχιστικά όλη την απόσταση από το μέρος όπου εξαφανίστηκε μέχρι το σημείο όπου τελικά εντοπίστηκε;» αναρωτήθηκε μιλώντας στην «Espresso» ο Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος τόνισε πως τους τελευταίους έξι μήνες έχουν καταγγελθεί στις διωκτικές Αρχές πέντε περιστατικά απόπειρας αρπαγής ανηλίκων.

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με την άποψη των γονέων, ενισχύει τις υποψίες πως πίσω από την εξαφάνιση βρίσκονται άτομα που δραστηριοποιούνται στις αρπαγές ανηλίκων με σκοπό την παράνομη υιοθεσία τους ή την πώληση των οργάνων τους. Σε κάθε περίπτωση, όπως διαβεβαίωσε ο κ Γεωργόπουλος, ο φάκελος με τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια βρίσκεται στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, το οποίο διερευνά τη βασιμότητα των καταγγελιών.

Στο μεταξύ, για τις 16 Ιουνίου  το νέο «ραντεβού» των γονέων της πανέξυπνης μικρής από τον Σκαραμαγκά με τη Δικαιοσύνη. Η δίκη τους για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Εν τω μεταξύ δύο κοινωνικοί λειτουργοί έχουν ήδη επισκεφθεί το σπίτι του Αντώνη και της Μαρίνας Πρίντεζη για να εξετάσουν το περιβάλλον στο οποίο ζουν τα παιδιά τους. αναμένεται το πόρισμά τους προκειμένου να λάβει την αποφαση ο εισαγγελέας Ανηλίκων αν θα επιστρέψει στους γονείς της ή όχι η μικρή Μαρία-Ειρήνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here