Νέα επίθεση Αμβρόσιου κατά Μπουτάρη: Τιμή μου που δεν είμαι μέλος της παρέας των γκέι

0
11

 

Νέα επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, Αμβρόσιος, με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Μπουτάρη ότι ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος είναι «Ιερά Εξέταση» καθότι επέλεξε να καταθέσει μήνυση στη διοργανωτική επιτροπή του gay Pride της Θεσσαλονίκης.

Σε ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων στρέφεται κατά του Γιάννη Μπουτάρ λέγοντας:

«Μετά το «τζιχαντιστής» μας απένειμαν και δεύτερο βραβείο: Κατά τον Δήμαρχον Θεσσαλονίκης είμαι και…. σχιζοφρενής!!!», και συνεχίζει:

«Δόξα τω Θεώ! Το πανηγύρι άρχισε με τον ….υπέροχο Υπουργό της α=Παιδείας κ. Φίλη. Μας απένειμε το προσωνύμιο «Τζιχαντιστής». Τώρα προστίθεται και ο πολυ-προοδευτικός κ. Ιωάννης Μπουτάρης.

Κατά τον Αξιότιμο κ. Μπουτάρη, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, είμαι και…. «Σχιζοφρενής»! Μπράβο κ. Δήμαρχε! Σας ευχαριστώ θερμότατα! Από ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, όπως Σείς, οι έπαινοί Σας στο ταπεινό πρόσωπό μου στην πραγματικότητα θα ήσαν ψόγος!

Έπαινοι εξερχόμενοι από το στόμα Σας θα ισοδυναμούσαν με μια λάσπη! Δέν θα ήθελα, λοιπόν, νά έχω επαίνους από ένα ηλικιωμένο πρόσωπο, όπως Σείς, το οποίο περιφέρεται με ένα σκουλαρίκι στο αυτί του και το πρώτο θέμα, που το απασχολεί είναι η σεξουαλικότης!!!

Εάν με τις προχθεσινές Δηλώσεις Σας με επαινούσατε, τότε μερικοί θα έμπαιναν στον κόπο να ψάχνουν το «πως και το γιατί»! «Πως και γιατί επαινεί τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων ο κ. Μπουτάρης;» θά έλεγαν. «Μήπως και ο Αμβρόσιος είναι κρυπτο….φιλος; Μήπως καί ο Αμβρόσιος είναι μυστικό στέλεχος της παρέας, που ονομάζεται «Gay»; Της άνομης δηλ. εκείνης παρέας, η οποία πραγματοποιεί παρελάσεις, όπως το 5o Thessaloniki Pride;;;; Μήπως, μήπως , μήπως….»

Ώστε, λοιπόν, καί μόνο το γεγονός, ότι ο κ. Μπουτάρης μας κατηγόρησε, και μάλιστα μέ ένα τόσο βαρύ χαρακτηρισμό, όπως το «σχιζοφρενής», μας αρκεί! Θα καταδεικνύεται δηλ. και θα αυτο-αποδεικνύεται, ότι δεν είμεθα «μπουτάρηδες»!!!

Διότι Μπουτάρης σημαίνει σκουλαρίκι στο αυτί και σεξουαλικότητα! Το όνομα Μπουτάρης παραπέμπει στην παρέλαση Gay’s Parti.

Το όνομα Μπουτάρης, επίσης, είναι ταυτισμένο με δηλώσεις περί της Ηθικής απαράδεκτες, όπως μια πρόσφατη Δήλωσή του: «Μου είναι αδύνατο να διανοηθώ πως μπορείς να κατηγορήσεις σε καλό ή κακό τη σεξουαλική διάθεση». Δηλ. έάν ο κ. Μπουτάρης είχε μια κόρη, η οποία θα ασχολείτο με τον «αγοραίο έρωτα», δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει, εάν η σεξουαλική της διάθεση και ενασχόληση θα ήταν καλός ή κακός έρωτας; Ντροπή!

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι επιλέγουν τέτοιους τοπικούς Άρχοντες! Η πόλη του Αγίου Δημητρίου μολύνεται! Ο λόγος του Ευαγγελίου δαστρέφεται!

Για το ταπεινό πρόσωπό μας ισχύουν οι λόγοι του Αποστόλου Παύλου: «ημείς μωροί διά Χριστόν, υμείς δε (κ. Μπουτάρη) φρόνιμοι εν Χριστώ! Ημείς ασθενείς υμείς δε ισχυροί! Υμείς ένδοξοι, ημείς δε άτιμοι…. Άχρι της άρτι ώρας και πεινώμεν και διψώμεν…… και κολαφιζόμεθα…. Ως περικαθάρματα (δηλ. σκουπίδια) του κόσμου εγεννήθημεν, πάντων περίψημα (δηλ. κάθαρμα) έως άρτι» (Κορ. Α’, 4,10-14).

Αγαπητέ κ. Μπουτάρη,

Μας ωθείτε να διεκδικήσουμε ένα Βραβείο στο βιβλίο Guinnes! Μέχρι σήμερα μας έχουν αποδοθή τίτλοι, προσωνύμια, ή παρατσούκλια ώς κάτωθι:

Χουντικός!

Εθνικιστής!

Χωροφύλαξ!

Υμνητής της Χούντας!

Διαφωτιστής στη Γυάρο! (Σημ. Γεννήθηκα το 1938, άρα είμαι το «παιδί θαύμα»)!

Συνεργάτης των Γερμανών στην καταστροφή των Καλαβρύτων! (13.12.1943) (Σημ. Γεννήθηκα το 1938, άρα για μια ακόμη φορά είμαι το «παιδί θαύμα»)!

Χρυσαυγίτης!

Συριζαίος!

Αριστερός!

Καλός, αλλά και ……πολιτικάντης!

Τζιχαντιστής! Καί τέλος,

Σχιζοφρενής!

Δοξάζω, λοιπόν, το όνομα του Κυρίου, διότι με αξιώνει να μέ πολεμούν για το όνομά ΤΟΥ. «Ως περικαθάρματα (δηλ. σκουπίδια) του κόσμου εγεννήθημεν, πάντων περίψημα (δηλ. κάθαρμα) έως άρτι» (Κορ. Α’, 4,10-14).

Κύριε Μπουτάρη,

«Ημίν εχαρίσθη το υπέρ Χριστού, ου μόνον το εις αυτόν πιστεύειν, αλλά και το υπέρ αυτού πάσχειν» (Φιλιππ. 1, 29). Σας ευχαριστώ για το στεφάνι, το οποίο μου εχαρίσατε.

Αίγιον, 27 Ιουνίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Πηγή: thestival.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here