Νέα iMac με ανάλυση 4Κ και 5Κ ανακοίνωσε η Apple

0
9

Νέα iMac με ανάλυση 4Κ και 5Κ ανακοίνωσε η Apple

 

Η Apple, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας σειράς νέων μοντέλων της οικογένειας των υπολογιστών της iMac που ανεβάζουν τον πήχη σε επίπεδο επιδόσεων αλλά και ευκρίνειας, αλλά και μιας νέας σειράς περιφερειακών εξαρτημάτων όπως ποντίκι, πληκτρολόγιο και trackpad (ταμπλέτα ελέγχου).

Η νεά σειρά iMacs για το 2015, προσφέρει στους καταναλωτές την δυνατότητα επιλογής μοντέλου με οθόνη τεχνολογίας Retina, 21,5 ιντσών με τη θηριώδη ανάλυση 4Κ (4,096 x 2,304) δηλαδή 4 φορές υψηλότερης από τον προκάτοχό του, και υπόσχεται βελτιωμένη απεικόνιση χρωμάτων κατά 25%.

Η μεγάλη σειρά των iMac έχει οθόνη Retina Display 27 ιντσών, με τα καινούρια μοντέλα διαθέτουν ανάλυση 5Κ.

Νέα iMac με ανάλυση 4Κ και 5Κ ανακοίνωσε η Apple

Τα νέα iMac ξεκινούν από τα 1.099 δολάρια για την HD ανάλυση 1080p και από τα 1.499 δολάρια για την 4Κ ανάλυση στις 21,5 ίντσες και από τα 1,999 δολάρια για την ανάλυση 5Κ στις 27 ίντσες, και είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρους επεξεργαστές της intel, άφθονη RAM και εξελιγμένες κάρτες γραφικών καθώς και αποθηκευτικό χώρο που φτάνει τα 3 Terrabytes, στα κορυφαία μοντέλα.

Νέα iMac με ανάλυση 4Κ και 5Κ ανακοίνωσε η Apple

Mε τους υπολογιστές iMac, η Apple ανανέωσε και τη σειρά περιφερειακών αξεσουάρ της, Apple Magic Keyboard, Apple Magic Mouse 2 και Apple Magic Trackpad 2 που είναι σχεδιασμένα για άψογη αλληλεπίδραση με τους παραπάνω υπολογιστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here