Νέα κόντρα Λεβέντη- ΚΚΕ στη Βουλή για το αγροτικό

0
9

 

«Ανεδαφικές» χαρακτήρισε ο Βασίλης Λεβέντης τις προτάσεις του ΚΚΕ για κρατικοποίηση όλων των παραγωγικών μονάδων, υποστηρίζοντας ότι το κόμμα του Περισσού βρίσκεται στην εποχή του Στάλιν.
«Για αυτό και τα ποσοστά σας μένουν ίδια. Εκείνο που ανεβαίνει είναι η ανωριμότητα», ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης στη διάρκεια της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης του ΚΚΕ σχετικά με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα.

Διαδεχόμενος στο βήμα της Ολομέλειας ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων «άρπαξε» την ευκαιρία και γυρνώντας προς τα υπουργικά έδρανα ζήτησε από την κυβέρνηση να αξιοποιήσει τον Βασίλη Λεβέντη, τον οποίο χαρακτήρισε «χρήσιμη φωνή για το σύστημα».

Σύμφωνα με τον Νίκο Καραθασόπουλο η Ένωση Κεντρώων δεν είπε μια λέξη για τους αγρότες και τον αγώνα που δίνουν. «Επιδιώκουν μόνο την εκμετάλλευση τους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Απαντώντας ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε ότι λαγός δεν είναι μόνο αυτός που πηγαίνει με τον καπιταλισμό αλλά και εκείνος που κλείνει τα μάτια του και εθελοτυφλεί.

«Λαγοί είναι αυτοί που στο παρελθόν πήγαν με τον Μητσοτάκη», σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here