Νέα κριτική Τσακαλώτου: Δεν είχαμε ολοκληρωμένες προτάσεις

Ο συντονιστής της διαπραγματευτικής ομάδας Ευκλείδης Τσακαλώτος συνέχισε και σήμερα τις επικρίσεις για τους χειρισμούς της κυβέρνησης τους πρώτους μήνες. Παραδέχθηκε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις και έλλειψη ολοκληρωμένων προτάσεων.

Είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγες μέρες που διατυπώνει μομφή, με προφανή στόχο τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη -αν και δεν τον κατονομάζει. Είχε ξεκινήσει, καταδικάζοντας την απόφαση να υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση την απόφαση παράτασης του ισχύοντος μνημονίου, χωρίς να πάρει χρήματα.

Μιλώντας σε συνέδριο της «Ναυτεμπορικής» για την επιχειρηματικότητα είπε μεταξύ άλλων: «Η κυβέρνηση έχει δουλέψει σκληρά για το καλό σενάριο, να βρεθεί λύση. Όσοι λένε ότι καθυστερήσαμε και ότι δεν είχαμε ολοκληρωμένες προτάσεις μπορεί να έχουν μία βάση αλήθειας. Είναι λογικό ένα κόμμα που γίνεται πρώτη φορά κυβέρνηση να έχει έλλειψη τεχνοκρατικής βοήθειας και τεχνογνωσίας».

Πρόσθεσε, πάντως, ότι τα βασικά προβλήματα ήταν πολιτικά και σημείωσε ότι η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ ενός έντιμου συμβιβασμού μεταξύ του παλιού και του καινούργιου, γιατί μία κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή δικαιούται να βλέπει με διαφορετικό τρόπο την συνέχεια.

 

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια
  1. Ο/Η Νιόνιος λέει:

    Τραγικοί είναι!! Παρέσυραν τον κόσμο σε εκλογές υποσχόμενοι σε όλους μας σωτηρία, ρευστότητα, επαναπροσλήψεις και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους, σε μία στιγμή που η χώρα πήγαινε να σηκώσει κεφάλι. Μας έφεραν πίσω σε καταστάσεις που χύσαμε αίμα για να τις ξεπεράσουμε και τώρα θα πέσουμε σε νέα λιτότητα για να αποτασταθεί η ζημιά που έκαναν. Τραγικοί και επικίνδυνοι!!

  2. Κύριε Τσακαλώτο, κάνε ότι καλύτερο μπορείς χωρίς κριτική. Μην προσπαθείς να φανείς εσύ, υποβαθμίζοντας το Γιάνη, θα πετύχεις το αντίθετο. Φέρσου αντρίκια και θαρραλέα όπως εκείνος, για το καλό της Ελλάδας.


Αφήστε το σχόλιο σας

*