Νέα παράταση της πανελλαδικής παοχής των δικηγόρων μέχρι τις 16 Μαρτίου

0
8

 

Την παράταση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων έως και την Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016 αποφάσισε η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνεδρίασε την Τετάρτη στην Αθήνα υπό τη προεδρία του προέδρου της Βασίλη Αλεξανδρή, για το θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Παράλληλα αποφάσισε  και σύγκληση της Συντονιστικής Επιτροπής στις 15 Μαρτίου προκειμένου να εκτιμήσει τις έως τότε εξελίξεις.

Ο  κ. Αλεξανδρής ενημέρωσε τους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, ότι ο υπουργός Εργασίας Γ. Κατρούγκαλος απαντώντας σε έγγραφο αίτημα του δικηγορικού σώματος για χορήγηση των σχετικών αναλογιστικών μελετών που έχουν συνταχθεί, υποστήριξε ότι «δεν υφίστανται αναλογιστικές μελέτες -όπως ο ίδιος διαβεβαίωνε δημοσίως- παρά μόνον «αναλογιστικές προβολές και αναλύσεις ποσοτικών στοιχείων».

Όπως υποστήριξαν,  ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ακόμη στην απαντητική επιστολή του, πως οι «προβολές και αναλύσεις», δεν είναι «ολοκληρωμένα έγγραφα» καθ’ όσον δεν φέρουν υπογραφή και το περιεχόμενό τους «μπορεί οποτεδήποτε να μεταβληθεί» και να δημιουργήσει «σύγχυση και παρανοήσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here