Νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ η Φώφη Γεννηματά

0
5

Η Φώφη Γεννηματά εξελέγη νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις πανελλαδικές εκλογές, στις οποίες ψήφισαν περίπου 60 χιλιάδες μέλη και φίλοι του κόμματος. Ξεπέρασε το 50% των ψήφων, ενώ οι αντίπαλοί της Ανδρέας Λοβέρδος και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κινήθηκαν περί το 25% ο καθένας.

Τη νέα πρόεδρο συνεχάρη τηλεφωνικώς ο απερχόμενος αρχηγός Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα συναντηθεί μαζί της στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή τους στη ψηφοφορία, καθώς και όσους τον στήριξαν, ενώ ανακοίνωσε ότι θα σταθεί δίπλα στη νέα πρόεδρο ως στρατιώτης, βάζοντας τρεις φορές δίπλα από το όνομα ΠΑΟΚ τη Δημοκρατική Παράταξη.

«Ευχαριστώ τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία ανάδειξης προέδρου και για τη στήριξη στο κίνημά μας, σε μια πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας του. Συγχαίρω τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της και της εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά της. Συγχαίρω τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για τον μαχητικό αγώνα που έδωσε και τα μηνύματα ανανέωσης που εξέπεμψε. Σε ό,τι με αφορά θα είμαι δίπλα στη νέα ηγεσία. Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, στην πρώτη γραμμή της μάχης για τη χώρα και τους πολίτες, την ώρα της μεγάλης δοκιμασίας που περνά η Ελλάδα και ο λαός. Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ θα είμαι παρών, στη Βουλή και το κόμμα, ως στρατιώτης. Θα είμαι παρών στις μάχες που είναι μπροστά».

Σε ανακοίνωσή του ο κύριος Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι «η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη. Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον». Υπογραμμίζει ότι «συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης».

Τέλος, αναφέρει ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο. Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here