Νέα τροπή: Ο Βαγγέλης πριν αυτοκτονήσει είχε πιει πολύ αλκοόλ

0
10

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου έγιναν οι τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του 20χρονου φοιτητή, βρέθηκε ότι στα όργανα του άτυχου νεαρού υπήρχε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι πριν αυτοκτονήσει είχε πιεί μεγάλη ποσότητα αλκοόλ ,πιθανόν τσικουδιά.

 

Αυτή η διαπίστωση δίνει νέα τροπή στις έρευνες, καθώς οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αναζητούν τους μάρτυρες που ήταν παρόντες στο εστιατόριο προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο φοιτητής είχε πιει αλκοόλ κατά τη διάρκεια του γεύματος. Δεν αποκλείουν όμως και το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης αποφασισμένος να προβεί στο απονενοημένο διάβημα να θέλησε να βρει δύναμη για την πραγματοποίησή του μέσα από την κατανάλωση αλκοόλ.

 

Την ίδια ώρα και ενώ έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Βαγγέλης «αυτοκτόνησε», ο κ. Βουγιουκλάκης δήλωσε στην «Espresso» πως δεν θέλει να σχολιάσει κάθε φήμη που βγαίνει από δήθεν «ειδήμονες» με αφορμή πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων είχε δύο τομές στον δεξί καρπό και ότι αν διαπιστωθεί ότι είναι μεταθανάτιες, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here