Νέα Υόρκη: Γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας στο Μπρονξ με 120 συλλήψεις

0
44

Τεράστια επιχείρηση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στη συνοικία του Μπρόνξ.  Την Μεγάλη Τετάρτη η αστυνομία συνέλαβε 120 άτομα που καταζητούνταν σε επιχείρηση με στόχο την εξάρθρωση συμμοριών. Οι αρχές κάνουν λόγο για το «πλέον σημαντικό πλήγμα στην ιστορία της πόλης» εναντίον του οργανωμένου εγκλήματος.

«Τεράστια επιτυχία στην εξάρθρωση συμμοριών απόψε στο Μπρονξ» ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter η αστυνομία της Νέας Υόρκης (NYPD).

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις κινητοποιήθηκαν στο πλαίσιο αυτής της επιχείρησης που διεξήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Τετάρτης.

Αργότερα αναμένεται συνέντευξη τύπου για το θέμα. Πρόκειται για δύο βίαιες συμμορίες του δρόμου που δρούσαν στο Μπρονξ.

Οι δύο συμμορίες είναι γνωστές με τα προσωνύμια «Big Money Bosses» (BMB), που δρα στη Νέα Υόρκη, και «Fly YGz», που έχει αναπτύξει εγκληματικές δραστηριότητες στο σύνολο των ΗΠΑ.

Μεταξύ των κατηγοριών που θα απαγγελθούν περιλαμβάνονται «φόνοι», περιστατικά με «πυροβολισμούς», «βίαιες ενέργειες και πώληση ναρκωτικών ουσιών», «κλοπή, απόπειρα κλοπής, τραπεζική απάτη, χρήση χρημάτων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες», «εκβίαση» κλπ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here