Νέες εξελίξεις στην υπόθεσης της Άννυ

0
7

 

Σηκωτός στην Ελλάδα έρχεται ο Νικολάι ή Νίκι για να πει τι ακριβώς συνέβη στο σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα και στην αδικοχαμένη Άννυ.

Οι ενστάσεις που προέβαλε ο Ναζίφ Αχμέντοφ (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) κατά της έκδοσής του στην Ελλάδα έπεσαν στο κενό, αφού το Εφετείο του Βελίκο Τίρνοβο του έδειξε τον δρόμο προς το Μεικτό Δικαστήριο της Αθήνας, όπως δημοσιεύει η «Espresso».

Ο Αχμέντοφ μαζί με τον 27χρονο πατέρα της Άννυ Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ (γνωστός ως Σάββας) και ακόμη έναν άνδρα κατηγορούνται για την από κοινού ανθρωποκτονία της 4χρονης.

Ο Νικολάι, που φαίνεται ότι ξέρει πολλά για το μαρτύριο της Άννυ, συνελήφθη πριν από έναν μήνα στην επαρχία Γκράμποβο. Προσέφυγε στις Αρχές υποστηρίζοντας ότι δεν είναι επικίνδυνος, ουδέποτε κρύφτηκε και ότι εκείνος έδωσε στοιχεία για τη φρικιαστική υπόθεση στην Αστυνομία.

Τον Νίκι πρόδωσαν η συμπληρωματική απολογία του Σάββα που υποστήριζε ότι εκείνος τον καθοδήγησε στον τεμαχισμό της κόρης του.

Σύμφωνα με το βούλευμα ο Αχμέντοφ μαζί με τον Μπακαρτζίεβ με τη χρήση μαχαιριού τεμάχισαν την ανήλικη, την τοποθέτησαν σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες έριξαν στα σκουπίδια για να εξαφανίσουν το νεκρό σώμα της 4χρονης.

Πηγή: Εspresso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here