Νέες προειδοποιήσεις Πούτιν: Καταστρέψτε όλους όσοι μας απειλούν στη Συρία

0
9

 

Νέα προειδοποίηση προς την Τουρκία απηύθυνε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Απευθυνόμενος προς όλους «όσοι θα προσπαθήσουν και πάλι να ενορχηστρώσουν οιεσδήποτε προκλήσεις εναντίον των στρατιωτών μας», ο Πούτιν σημείωσε ότι «έχουμε ήδη λάβει πρόσθετα μέτρα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των Ρώσων στρατιωτών και της αεροπορικής μας βάσης».

«Αυτό ενισχύθηκε από νέα σμήνη και συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας. Τα βομβαρδιστικά αεροσκάφη θα προβαίνουν πλέον σε επιχειρήσεις καλυπτόμενα από μαχητικά αεροσκάφη» πρόσθεσε με νόημα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έδωσε επίσης εντολή στο ρωσικό στρατό να «δράσει πολύ σκληρά στη Συρία» προκειμένου να καταστρέψει όλους τους στόχους που απειλούν τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

«Σας εντέλλω να δράσετε πολύ σκληρά. Κάθε στόχος που απειλεί τις ρωσικές δυνάμεις, ή τις υποδομές μας στο έδαφος θα πρέπει να καταστρέφεται άμεσα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

Ο Πούτιν τόνισε ότι η ρωσική στρατιωτική μηχανή έχει προκαλέσει σημαντικές ζημιές στους τρομοκράτες στη Συρία, προσθέτοντας ότι οι ενέργειες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων είναι άξιες επαίνου.

Ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε επίσης το υπουργείο Άμυνας της χώρας να συντονίσει τις δράσεις του στη Συρία με το Ισραήλ και τους δυτικούς συμμάχους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here