Νεκροί τρεις μετανάστες στο Αιγαίο – Αγνοούνται άλλα τρία άτομα

1
3

 

Τρεις σοροί μεταναστών εντοπίστηκαν από την τουρκική ακτοφυλακή κοντά στις ακτές της γειτονικής χώρας, ενώ την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των ελληνικών αρχών στη θαλάσσια περιοχή του Καστελόριζου, για τον εντοπισμό άλλων τριών αγνοούμενων.

Νωρίτερα, η τουρκική ακτοφυλακή είχε ζητήσει τη συνδρομή της Ελλάδας, μετά τον εντοπισμό δώδεκα μεταναστών σε βραχονησίδα των τουρκικών ακτών και τη διάσωση άλλων πέντε ατόμων στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αδαής ερώτηση: Υποτίθεται ότι η Τουρκία έλαβε από τους ευφυείς της Ε.Ε. κάτι δις για να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα. Τί έχει να πει σήμερα ο κος Αβραμόπουλος για την αγαστή συνεργασία με τη συνεπέστατη Τουρκική ηγεσία; Ειλικρινά κε. Τσίπρα, πόσα «επικοινωνιακά δώρα» θα πρέπει να σας χαρίσει ακόμα η Τουρκία μέχρι να καταφέρετε να αναδείξετε το πρόβλημα στους Ευρωπαίους εταίρους σας; Στο μεταξύ υπογράφετε ακριβές συμφωνίες κατά το δοκούν, με σοβαρές συνέπειες για τους Έλληνες φορολογούμενους και την Ελληνική κοινωνία εν γένει, τις οποίες αντιμετωπίζετε με την αβάσταχτη ελαφρότητα του φιλανθρωπιστή αντιπολιτευόμενου. Είστε πλέον κυβέρνηση κε. Τσίπρα – και όπως φαίνεται χωρίς σοβαρή αντιπολίτευση – πρέπει κάποτε να το συνειδητοποιήσετε και να το σεβαστείτε και να σταματήσετε να εκμεταλλεύεστε εσαεί την ανοχή του ελληνικού λαού…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here