Νέο βίντεο φρίκης του ISIS: Ο 12χρονος Βρετανός τζιχαντιστής με τα γαλανά μάτια

0
38

 

Νέο βίντεο φρίκης έδωσε στη δημοσιότητα ο ISIS. Φαίνονται 5 αγόρια ηλικίας περίπου 12 χρονών να εκτελούν αιχμαλώτους δεμένους πισθάγκωνα, ενώ είναι γονατισμένοι και με σκυμμένα τα κεφάλια. Φορούν τις γνωστές πορτοκαλί φόρμες

Ως «αρχηγός» τους φέρεται ένας 12χρονος Βρετανός, που αναγνωρίστηκε με το όνομα Abu Abdullah al-Britani.
Τα παιδιά εκτιμάται ότι προέρχονται από τη Βρετανία, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Τυνησία και το Ουζμπεκιστάν. Κρατούν όπλα και φορούν στολή παραλλαγής.

isis-paidia.1

Ένα από τα αγόρια δίνει τα παραγγέλματα στα Αραβικά. Σύμφωνα με τους Times το αγόρι λέει: «Κανείς δεν μπορεί να σώσει τους Κούρδους ακόμα και με την υποστήριξη της Αμερικής, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Γερμανίας, οι διάβολοι στην κόλαση».

Χτυπά στο ξυρισμένο του κεφάλι έναν από τους τρομοκρατημένους ομήρους και στη συνέχεια όλοι μαζί πυροβολούν και σκοτώνουν τους «άθεους Κούρδους» που συνέλαβαν στη διάρκεια μια μάχης, αφού φωνάζουν Allahu Akbar (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος).

isis-paidia.2

Στη συνέχεια στο βίντεο φαίνονται τα άψυχα κορμιά των αιχμαλώτων με τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι.

Abu σημαίνει «γιος του» στα αραβικά που σημαίνει ότι ο 12χρονος μπορεί να είναι γιος του Abdullah al-Britani, ένας νέος άνδρας Βρετανός τζιχαντιστής που παντρεύτηκε στη Συρία και σκοτώθηκε σε μια επιδρομή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here