Νέο «επεισόδιο»: Ζ.Κωνσταντοπούλου εναντίον βουλευτή του ΚΚΕ (VIDEO)

0
3

 

 «Χαμός» για άλλη μια φορά στην Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Έκθεσης της Νομισματικής Πολιτικήςμε αφορμή μια αναφορά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι κατά την διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων την Πέμπτη το μεσημέρι, το ΚΚΕ δεν διαφώνησε με την πρόταση να εισαχθεί στην Ολομέλεια προς συζήτηση το πόρισμα με τα προκαταρκτικά συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

«Είσαι κοινή συκοφάντρια. Σε όσους είναι συκοφάντες όπως εσείς, γιατί είπατε ψέματα για τη στάση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και του αντιπροέδρου, στη Διάσκεψη, είπατε ψέματα και δεν μπορώ να έχω καμία εμπιστοσύνη σε αυτόν που λέει ψέματα και να είναι και τιμητής του ρόλου του ΚΚΕ. Είσαι κοινή συκοφάντρια», εξεμάνη ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε και πάλι φραστικό επεισόδιο με την πρόεδρο της Βουλής.

«Ελπίζω να καταγράφηκε ο τρόπος με τον οποίο χαριεντιζόσασταν με τον κ. Μεϊμαράκη, τον κ. Κακλαμάνη, τον κ.Τραγάκη», του αντέτεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον βουλευτή του ΚΚΕ να της απαντά κοφτά: «Τώρα βγάλατε την κουκούλα;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here