Νέο «χτύπημα» Σπαλιάρα:  Έχω «σημαίες» μου σε όλο τον κόσμο!

0
42

 

Μετά την περιβόητη ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα ότι έχει κάνει σεξ με περίπου 4.000 γυναίκες, νέες πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές εμπειρίες του αποκαλύπτει φίλος του στο «Thema People».

«Έχει κάνει σεξ παντού. Από τον Αμαζόνιο που έτυχε να είναι σε μια μεγάλη αποστολή ως τη θάλασσα της Σκιάθου το 2005. Είναι ένας άνθρωπος ερωτικός που εκδηλώνει το πάθος του. Θυμάμαι μου έλεγε: «Όσοι έχουν κάνει σεξ στο αεροπλάνο έχουν μπει στο λεγόμενο mile fight club».

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι το μοντέλο την έχει πέσει και στη Βασίλισσα της pop αλλά έφαγε πόρτα! Όσο για το ποια ήταν η ερωτική στιγμή που ένιωσε πιο ελεύθερος λέει: «Κάποτε είχε βρεθεί με κάποια σύντροφό του στο Cape Point. Πρόκειται για το νοτιότερο σημείο της Αφρικής. Είναι ένα υπέροχο μέρος με κόκκινα βράχια όπως μου έλεγε. Εκείνη την περίοδο ήταν με ένα μοντέλο από την Κίνα που είχε ζήσει επί πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Έκαναν έρωτα στους αμμόλοφους. Ήταν για εκείνον η απόλυτη ελευθερία».

Για το τέλος σας αφήσαμε την ατάκα- φωτιά που χρησιμοποιεί ο Γιάννης Σπαλιάρας για να κάνει πλάκα στους φίλους του και δεν είναι άλλη από το: «Όπως κοιτάμε τον παγκόσμιο χάρτη, είναι λίγες οι χώρες που δεν έχω βάλει τη σημαιούλα μου»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here