Νέο «κόκκινο» άναψε ο Κοντονής στον τελικό του Κυπέλλου

0
9

 

«Απαγορευτικό» Κοντονή στη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στις 15 Μαΐου, καθώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

«Η ΕΠΟ μπορεί να όρισε τον τελικό στις 15 του μήνα, αλλά αυτό απαγορεύεται με βάση την απόφασή μου της περασμένης Παρασκευής. Ο τελικός δεν πρόκειται να γίνει στις 15 Μαΐου», τόνισε ο Σταύρος Κοντονής στην εφημερίδα «SportDay».

Το ερώτημα τώρα είναι πότε θα οριστεί ο τελικός του Κυπέλλου, από τη στιγμή που οι εγχώριες διοργανώσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου για να μπορέσουν οι διεθνείς να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες για το EURO της Γαλλίας.

Από την πλευρά του Υφυπουργού θεωρούν την αναφορά διεξαγωγής του τελικού «με τους ίδιους όρους» ως απόφαση της ΕΠΟ να μην ορίσει η ΚΕΔ ως βοηθούς του Σιδηρόπουλου την ομάδα που τον συνοδεύει στα διεθνή παιχνίδια που διευθύνει, παρότι τέτοια δέσμευση έχει ληφθεί ενώπιον και της FIFA.

Ο Κοντονής προτίθεται να στείλει επιστολή στην ΕΠΟ για να την ενημερώσει για τις νέες τελικές προθέσεις του. Ως προς το σκέλος των πλέι οφ – για τα οποία ρωτήθηκε – απόρησε για τα καλά. Όπως μετέφερε στους συνεργάτες του ο κ. Κοντονής «δεν μπορώ να καταλάβω το τι σχέση έχει ο τελικός με τα πλέι οφ που αρχίζουν Τετάρτη; Τι σχέση έχουμε εμείς με τα πλέι οφ και γιατί τα… μπλέκουν». Από το Υπουργείο πάντως ψάχτηκαν για την φημολογία περί μη ορισμού διαιτητών για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here