Νέο τελεσίγραφο Κοντονή για τελικό!

0
4

 

Στον… αέρα ξανά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την δήλωση του Σταύρου Κοντονή, λόγω του μη ορισμού των διεθνών βοηθών του Σιδηρόπουλου, σύμφωνα με το gazzetta.gr.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έκανε το απόγευμα της Πέμπτης την εξής δήλωση: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στην συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την διεξαγωγή του αγώνα».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η τοποθέτησή του αυτή αφορά στο ότι στον ορισμό των βοηθών του Σιδηρόπουλου πρώτον δεν ήταν οι διεθνείς βοηθοί που έχει μαζί του στην Ευρώπη και δεύτερον πως υπάρχουν μη διεθνείς, όπως οι Κουκουλάκης και Γκρούτσης.

Πάντως, ο Ηλίας Αλεξέας και ο Τρύφωνας Πετρόπουλος παραμένουν βοηθοί του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας αφού η ΕΠΟ σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δεν προτίθεται να τους αλλάξει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here