Νέο «χτύπημα» από το «ΒΗΜΑ»: Υπουργός εκβιάζει εισαγγελέα

0
4

 

Σε νέο πρωτοσέλιδο του «Το Βήμα» καταφέρνει νέο «χτύπημα» κατά της κυβέρνησης αναφέροντας πως ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος εκβιάζει την εισαγγελέα Γεωργία Τσατάνη.

Το άρθρο αναφέρει τις κατηγορίες της εισαγγελέως Τσατάνη, σύμφωνα με τις οποίες ο Παπαγγελόπουλος φέρεται να της είπε: «…Δώσε πίσω τη δικογραφία Βγενόπουλου για να κάνεις Χριστούγεννα». Η υπόθεση έχει φτάσει στη Βουλή, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει στην εφημερίδα ότι δεν μπήκε ποτέ στην ουσία της υπόθεσης.

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε ανακοίνωση του ανέφερε: «Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της.

Η κα Τσατάνη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι «με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία της επίσκεψης της, επικαλείται δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω.

Ενεργώντας πάντα θεσμικά έχω στείλει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση για να τον ενημερώσω και να ενημερωθούν στη συνέχεια και οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Με την επιστολή αυτή απαντάω σε όσα ισχυρίζεται η κα Τσατάνη.

Την Δευτέρα, που θα δημοσιοποιηθεί η επιστολή, θα βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του».

Γεροβασίλη: Ο κατήφορος συνεχίζεται

«Ο κατήφορος συνεχίζεται», υπογράμμισε από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και προσθέτει: «Τα πρωτοσέλιδα της διαπλοκής είναι ενδεικτικά για το επίπεδο και την ποιότητα των εμπνευστών τους. Ο αγώνας της κυβέρνησης για τη διαφάνεια στο χώρο των ΜΜΕ αποδίδει και θα συνεχιστεί μέχρι τέλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here