Νέο «χτύπημα» από την ΕΡΤ: Μπέρδεψαν τον λογαριασμό του Πάπα με τρολ

0
11

 

Πέρα από το γεγονός ότι η ρεπόρτερ που έκανε μετάδοση μπερδεύτηκε και τον αποκάλεσε «Πάπα Βενέδικτο», η ΕΡΤ έκανε νέα γκάφα και αυτήν τη φορά υπάρχουν γραπτές αποδείξεις.

«Hello Greece! I’m so happy being here» έγραψε ο φερόμενος Πάπας στον λογαριασμό του στο Twitter και αυτό ήταν αρκετό για να ξεγελάσει τους διαχειριστές του λογαριασμού της ΕΡΤ οι οποίοι πίστεψαν ότι είναι το επίσημο και το έκαναν γρήγορα γρήγορα retweet.

ert gkafa 1
Για κακή τους τύχη, ωστόσο, ο λογαριασμός αποδείχθηκε πως ήταν «τρολ», κάτι που έπρεπε να είχε υποψιάσει τους ανθρώπους της ΕΡΤ από την αρχή καθώς μόλις μπει κάποιος στον λογαριασμό φαίνεται η ένδειξη «parody account», δηλαδή σατιρικός λογαριασμός.

Στη συνέχεια και ο ίδιος ο… «Pope Francis» τρόλαρε την ΕΡΤ, αφού με νέα δημοσίευση αναφέρει: «Ο Θεός να σε ευλογεί ΕΡΤ».

ert gkafa 2

Η ΕΡΤ πήρε τη σκυτάλη, παραδεχόμενη την «γκάφα» της και γράφοντας με απολογητικό χαρακτήρα: «Εκ παραδρομής αναρτήσαμε parody acct @islandlayer αντί @Pontifex -Συγγνώμη- κάθε ευλογία & συγχώρεση ευπρόσδεκτη ;)».

ert gkafa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here