Νέος πονοκέφαλος για τη Βραζιλία – Φόνος έξω από το Ολυμπιακό χωριό

0
7

 

Σε λίγες ώρες οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο κηρύσσουν κι επίσημα την έναρξή τους αλλά οι Αρχές της χώρας δεν προλαβαίνουν να μετρούν προλήματα και… πονοκεφάλους. Νέο περιστατικό ήταν αυτό της δολοφονίας ενός Βραζιλιάνου κλέφτη από φερόμενο μέλος της ρωσικής αποστολής.

Ο νεαρός ληστής επιτέθηκε στον Μάρκος Σέζαρ Φερές Μπράγκα, Βραζιλιάνο νομικό, ο οποίος για την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων εργάζεται για την αποστολή της Ρωσίας, ενώ βρισκόταν στο τζιπ BMW X6 με τη σύζυγο και την κόρη του. Ο επίδοξος ληστής ζήτησε από τον νομικό το ρολόι του αλλά εκείνος που είναι ερασιτέχνης αθλητής ζιου ζίτσου φέρεται να τον αφόπλισε ενώ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον πυροβόλησε και τον σκότωσε με το όπλο του.

Η αστυνομία μέχρι να πάρει όλες τις καταθέσεις άφησε το πτώμα να κείτεται στη μέση του δρόμου στην είσοδο του Ολυμπιακού χωριού ενώ οι αθλητές έμπαιναν στις εγκαταστάσεις.

Εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης, ωστόσο, διέψευσε το γεγονός, λέγοντας πως όλοι όσοι εργάζονται για τη ρωσική αποστολή μετακινούνται με συγκεκριμένα οχήματα και όχι με ιδιόκτητα, ενώ και ίδιος ο δικηγόρος κατέθεσε ότι δεν έχει σχέση με τη ρωσική αποστολή αν και τα δημοσιεύματα επιμένουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here