Νικητής ο Τραμπ – Ψήφο με ψήφο Κλίντον-Σάντερς

0
3

 

Ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τους προκριματικούς εκλογικούς κύκλους στο Μίσιγκαν και το Μισισίπι.

Η εσωτερική πίεση στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων κλιμακώνεται στον ορίζοντα των σοβαρών προκριματικών κύκλων που ακολουθούν.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος “έχτισε” τις νίκες του στις βιομηχανικές μεσοδυτικές πολιτείες αλλά και στον βαθύ Νότο, καθώς έχει απήχηση σε ένα ευρύ φάσμα ψηφοφόρων, όπως, οι ευαγγελιστές, οι παραδοσιακοί Ρεπουμπλικάνοι, αλλά και οι αναποφάσιστοι.

«Ελπίζω ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας» είπε ο Τραμπ για την εκστρατεία του τονίζοντας: «Συμβαίνει κάτι που είναι τόσο καλό που πρέπει ν’ αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλον και να ενώσουμε το κόμμα».

Ο Τραμπ επιτέθηκε κυρίως στον Κρουζ. «Ο Τεντ θα έχει δύσκολες ώρες… Δύσκολα θα με νικήσει…».

Στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών, η Χίλαρι Κλίντον και ο Μπέρνι Σάντερς δίνουν μάχη ψήφο με ψήφο στο Μίσιγκαν με το καταγεγραμμένο ποσοστό των ψήφων να προσεγγίζει το 50%. Η Κλίντον κέρδισε στο Μισισίπι, με τη βοήθεια των Αφροαμερικανών ψηφοφόρων, που αποτελούν ποσοστό μεγαλύτερο από το 50% του εκλογικού σώματος των Δημοκρατικών. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Κλίντον κερδίζει εννέα στους δέκα Αφροαμερικανούς ψηφοφόρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here