Νικολόπουλος για Τζήμερο: Αποχωρώ, δεν κάθομαι δίπλα σε πολιτικά σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ)

1
27

 

«Δίπλα σε επίδοξους πραξικοπηματίες δεν κάθομαι» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πριν αποχωρήσει λόγω της παρουσίας του Θάνου Τζήμερου, από την εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ αγαπητέ μου φίλε Πάνο Παναγιωτόπουλε, αλλά εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω σε ένα τραπέζι καθήμενος δίπλα σε επίδοξους πραξικοπηματίες, σε υπονομευτές του πολιτεύματος και σε υπόδικους για εσχάτη προδοσία, που υποτιμούν την πρόσφατη βούληση του Ελληνικού λαού, η οποία τίμησε την ελληνική κυβέρνηση με μία πρωτοφανή ψήφο εμπιστοσύνης του 62%.

Λυπάμαι, αλλά αναγκάζομαι να αποχωρήσω, γιατί αρνούμαι να γίνω συνομιλητής με πολιτικά «σκουπίδια» και φασίστες. Είναι κρίμα να γίνω και να γίνουμε συνομιλητές του και να τον νομιμοποιήσουμε.
Να θυμάστε ότι ποτέ δεν αρνήθηκε ότι αυτός είναι ο διαφημιστής της τρόικα» είπε απευθυνόμενος στον Πάνο Παναγιωτόπουλο, ο Νίκος Νικολόπουλος, πριν αποχωρήσει από την εκπομπή.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Νίκο Νικολόπουλε σε τιμώ για την παραίτηση σου από το υπουργείο και την διαρκή και συνεπή στάση σου στον αντιμνημονιακό αγώνα. Προσπαθήσαμε να σε συγχωρέσουμε για την ψήφο σου στο πρώτο μνημόνιο λόγω της μεταμέλειας σου και της συγνώμης που απηύθυνες προς τον ελληνικό λαό από τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες. Επίσης κάναμε σημαία του αντιμνημονιακού μας αγώνα το ΟΧΙ «στα τέσσερα» που σου επέβαλλε να πεις ο Σαμαράς. Δεν μπορούμε όμως να σου συγχωρήσουμε ΠΟΤΕ το ΝΑΙ που είπες μεταξύ 10ης και 11ης Ιουλίου 2015 στην Ελληνική Βουλή μπροστά στον Ελληνικό Λαό για το 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Αισθανθήκαμε τεράστια στεναχώρια και ντροπή μετά από τόσο αγώνα να δέχεσαι «να κάτσεις στα τέσσερα» πια σε μια συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου. Λυπάμαι πολύ αλλά όπως και εσύ γνωρίζεις τα στερνά τιμούν τα πρότερα. Ακόμα και αν είναι να πεθάνουμε την ψυχή μας αρνούμαστε να την πουλήσουμε στον διάβολο και ειδικά στην διαβολική συμμορία της Ε.Ε. Θα έπρεπε ήδη να το ξέρεις από την ιστορία της πατρίδα μας ότι ο λαός μας προτιμά πάντα το μαρτυρικό ΟΧΙ από ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ. Αυτό για να προλάβω την δικαιολογία σου για την «καταστροφή» της πατρίδας σε περίπτωση ενός ΝΑΙ. Η δειλία είναι το εφαλτήριο της προδοσίας. Να ξέρεις από εμένα τον ταπεινό πολίτη ότι πολλές φορές στην ιστορία μας το κράτος χτυπήθηκε και καταλύθηκε αλλά το ΕΘΝΟΣ επιβίωσε και χωρίς το κράτος. ΕΘΝΟΣ χωρίς κράτος μπόρεσε και μπορεί να υπάρξει. Ελληνικό κράτος χωρίς Ελληνικό ΕΘΝΟΣ ποτέ. Καλή ψυχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here