Νίκος Ανδρουλάκης: «Ναι» στην αναβολή εκλογής αρχηγού στην Κεντροαριστερά

0
109

 

Μετά τον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γιώργο Καμίνη, τώρα και ο Νίκος Ανδρουλάκης συμφωνεί με τη θέση του Νίκου Αλιβιζάτου να υπάρξει αναβολή στις εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη στο νέο φορέα του Κέντρου. Τονίζει δε ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να ψηφίσουν και όσοι Έλληνες έχουν φύγει από τη χώρα, τα τελευταία χρόνια.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon τόνισε ότι, αν χρειαστεί, ας μετατεθεί για κάποιο χρονικό διάστημα η ημερομηνία, ώστε να υπάρξει καλύτερη προετοιμασία και να ψηφίσουν όλοι.

«Υπάρχει μία άλλη Ελλάδα εντός της Ελλάδας, των φίλων μας, της γενιάς μας που έχουν φύγει στο εξωτερικό. Δεν έχουν φύγει πριν από 50 χρόνια. Τώρα έφυγαν, πριν από 5-6 χρόνια. Πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος, όσο γίνεται, αυτοί οι άνθρωποι να συμμετέχουν. Εγώ πιστεύω και στηρίζω τον κ. Αλιβιζάτο, άλλωστε είναι αυτός που προτείναμε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όμως, τα θέματα της εκλογικής διαδικασίας πρέπει να τα λύσει η επιτροπή, οι υποψήφιοι δεν χρειάζεται να ασχολούνται πολύ μ’ αυτά. Ας μετατεθεί η ημερομηνία εκλογών για κάποιο διάστημα. Το στοίχημα είναι η πολιτικοποίηση της διαδικασίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here