Νίκος Παππάς: Το Mega αποτελεί πλέον παρελθόν

0
6

 

Στη γιορτή για την Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας που διοργανώθηκε στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκε και ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός συνομίλησε με τους λοιπούς παριστάμενους για το θέμα των ημερών, τις τηλεοπτικές άδειες και όπως αναφέρει δημοσέιυμα της εφημερίδας «Το Βήμα» ο Νίκος Παππάς προανήγγειλε το κλείσιμο του Mega επιχειρώντας παράλληλα να αποποιηθεί κάθε ευθύνη, λέγοντας συγκεκριμένα ότι το Mega «αποτελεί πλέον παρελθόν» και ότι για το κλείσιμο ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες του.

Αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό του «υπουργού-καναλάρχη», λέγοντας ότι είναι απλώς «διαιτητής».

Συνάντησε διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο είπε ότι εάν το τίμημα της άδειας είναι μεγάλο κι ότι αν οι υποψήφιοι δώσουν πολλά λεφτά, τότε είναι πολύ πιθανόν να δοθεί άδεια και για πέμπτο κανάλι, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Όταν ο συγκεκριμένος διευθυντής τον ρώτησε αν θα κλείσει ένας τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος πληρώνει κανονικά τους φόρους,έχει 500 εργαζόμενους, δεν έχει ζημιές, έχει μικρό κέρδος, επειδή θα καταβάλει μικρότερο τίμημα, από τους άλλους υποψήφιους νεοκαναλάρχες, ο «υπουργός-διαιτητής» απάντησε ξερά ότι κανένας σταθμός δεν έχει άδεια, οι προσωρινές, είπε, έχουν λήξει τον Δεκέμβριο του 2015. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε για να συναντήσει την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here