Συνέλαβαν στη Γλυφάδα νοικοκυρά με υλικό παιδικής πορνογραφίας

0
7

 

Άναυδοι έμειναν ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απο την αποκάλυψη ότι μια 41χρονη Ελληνίδα νοικοκυρά «κατέβαζε» στον υπολογιστή της υλικό παιδικής πορνογραφίας και χάζευε άλλες γυναίκες – ακόμη και ηλικιωμένες – σε σκληρές σeξουαλικές περιπτύξεις με αγόρια.

Η νοικοκυρά δεν πίστευε στα μάτια της όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού της στη Γλυφάδα για να κάνουν έλεγχο στον υπολογιστή της. Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός ενός ηλεκτρονικού ίχνους της, κατά τη διάρκεια διεθνούς έρευνας στον παγκόσμιο ιστό, με τη συμμετοχή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στη μνήμη του υπολογιστή, οι αστυνομικοί βρήκαν καταχωρισμένα δεκάδες αρχεία με ανήλικα αγόρια κάτω των 15 ετών, τα οποία έκαναν σεξ με γυναίκες από 40 έως 60 χρόνων. Οπως διαπίστωσαν, μάλιστα, η 41χρονη αντήλλασσε το αρρωστημένο υλικό και με άλλες γυναίκες!

Από την ίδια έρευνα προέκυψε η συμμετοχή άλλων δύο Ελλήνων στο διεθνές κύκλωμα παιδοφίλων. Πρόκειται για έναν 72χρονο πρώην δικαστικό επιμελητή και έναν 34χρονο φαρμακοποιό, οι οποίοι συνελήφθησαν σε μεγάλη πόλη της Ηπείρου και στα νότια προάστια της Αττικής, αντίστοιχα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί υπολογιστές, δύο εσωτερικοί και δύο φορητοί σκληροί δίσκοι, δύο USB αποθήκευσης δεδομένων, δύο κινητά με κάρτες SIM και πέντε DVDs

Ηταν η δεύτερη φορά που εντοπίζεται γυναίκα από την Ελλάδα με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Πριν από τρία χρόνια, η Δίωξη είχε συλλάβει στην Αθήνα μια 50χρονη γυναίκα με πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα, είχε προφυλακιστεί, καθώς είχε δηλώσει ανερυθρίαστα στον ανακριτή ότι το όνειρό της ήταν να κάνει άγριο σεξ με ανήλικα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here