Νονός της μαφίας κήρυξε τον πόλεμο στο ΙΚ

0
4

 

Σε συνέντευξή του, ο Τζιοβάνι Καμπίνο, – γιος του διαβόητου αρχιμαφιόζου Τζον Καμπίνο- προειδοποιεί τους τζιχαντιστές να μην τολμήσουν να εμφανιστούν στη Νέα Υόρκη ή τη Σικελία. Όπως αναφέρει, το Ισλαμικό Κράτος δεν έχει τολμήσει να εξαπλωθεί εκεί που η μαφία έχει μεγάλη επιρροή.
Η τρομοκρατική οργάνωση της Τζιχάντ, λέει ο Καμπίνο, φοβάται τη μαφία και αυτός έιναι ο λόγος που δεν έχει κάνει επίθεση στη Νέα Υόρκη ή στη Σικελία.

Η δήλωση αυτή ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την εξάπλωση βίντεο στο οποίο αναφέρονταν ότι έχουν μπει στο στόχαστρο των τρομοκρατών η Τάιμς Σκουέρ και το εμπορικό κέντρο Μέισι. Πάντως το βίντεο στο οποίο προβάλλεται η συγκεκριμένη συνέντευξη δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια Καμπίνο θεωρούνταν για μεγάλο διάστημα από τις πλέον σημαίνουσες στην ανατολική ακτή και αποτελούσε μία από τις πέντε μεγαλύτερες της Κόζα Νόστρα. Ο Τζον Καμπίνο δραστηριοποιούνταν ιδιαίτερα στη διακίνηση ηρωίνης, στο οργανωμένο έγκλημα και στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Μετά από συμφωνία με τη γενική εισαγγελία είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών για παροχή προστασίας σε καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here