Ντ. Κρεγκ: Προτιμώ να κόψω τις φλέβες μου από το να παίξω ξανά τον James Bond

0
22

Τέλος ο James Bond για τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος δηλώνει στο London’s Time Out magazine ότι πρέπει επιτέλους να αποχωριστεί τον κινηματογραφικό πράκτορα 007 και να προχωρήσει μπροστά.

Ερωτηθείς μάλιστα για το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε μία πέμπτη ταινία «James Bond», ο 47χρονος ηθοποιός απάντησε με χιουμοριστική διάθεση : «Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου».

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Κρεγκ παραδέχτηκε ότι ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να τον αναγκάσει να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη- για ακόμα μία φορά- ως James Bond, μετά το «Spectre», είναι τα χρήματα. «Αν θα έκανα  ακόμα μία ταινία Bond, θα την έκανα μόνο για τα χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την ταινία «Skyfall», ο Craig πήρε 10.7 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος κινηματογραφικός πράκτορας όλων των εποχών.

 Το συμβόλαιο που υπέγραψε  μετά το «Skyfall», τον δεσμεύει για δύο ακόμα ταινίες για τις οποίες αναμένεται να κερδίσει 31 εκατ. δολάρια. Η πρώτη είναι το «Spectre», που θα βγει στους κινηματογράφους σε λίγες εβδομάδες,  ενώ η τύχη της δεύτερης παραμένει άγνωστη.

«Ναι είναι αλήθεια, είμαι δεσμευμένος για ακόμα μία ταινία, αλλά δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις», σημείωσε ο αγαπημένος πράκτορας των γυναικών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here