Νταλάρας για Πανούση: Ήμουν έτοιμος να τον διαλύσω (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

Ελάχιστες αναφορές έχει κάνει γενικά ο Γιώργος Νταλάρας για την κόντρα του με τον Τζίμη Πανούση. Σε μία από αυτές ο δημοφιλής τραγουδιστής εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν τους δύο καλλιτέχνες μέχρι τη δικαστική διαμάχη.

Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Του έκανα μια αγωγή και καταδικάστηκε. Τα λεφτά δεν του τα πήρα. Μου είπαν να του πάρω το σπίτι και είπα “όχι, εμένα με ενδιαφέρει το ηθικό στοιχείο”. Έκανε και κάτι βρώμικο ο συγκεκριμένος. Τις μέρες που βγήκε η απόφαση έγραψε το περιουσιακό του στοιχείο στην αδερφή του. Ο δικηγόρος μου ήταν έτοιμος να τον διαλύσει. Του είπα “δεν θα το κάνεις ποτέ”. Και μου λέει “Γιατί μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία;”.

Για το ηθικό κομμάτι” του απάντησα. Όταν ένας άνθρωπος χρησιμοποιεί τη σάτιρα για να βγάλει την αθλιότητά του, παίζουμε με την παραβατικότητα. Η ιστορία του Πανούση για μένα έχει τελειώσει. Έκανα αυτό που νόμιζα ότι έπρεπε να κάνω. Εκείνος κάνει αυτό που νομίζει ότι πρέπει να κάνει. Εγώ βλήθηκα από τη νοοτροπία του Πανούση, ο Πανούσης όμως, σχεδόν διαλύθηκε από αυτό! Γιατί τώρα ο κόσμος ξέρει τι ακριβώς σημαίνει να κάνεις αυτό που κάνει ο Πανούσης».

Στην διαμάχη με τον Γιώργο Νταλάρα, έχει αναφερθεί αρκετές φορές και ο Τζίμης Πανούσης και μάλιστα εντάσσοντάς τις αναφορές αυτές στις παραστάσεις του.

Δείτε το απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Εδώ ο Τζίμης Πανούσης για το Γιώργο Νταλάρα:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here