Ντάστιν Χόφμαν – Μέριλ Στριπ: Την «ισοπέδωσε» για να ερμηνεύσει καλύτερα το ρόλο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
8

 

Για να πετύχει ακόμα καλύτερη ερμηνεία της Μέριλ Στριπ, ο Ντάστιν Χόφμαν την χαστούκισε και την χλεύασε χρησιμοποιώντας μάλιστα το όνομα πρόσφατα εκλιπόντος αγαπημένου φίλου της.

Πρόκειται για απόσπασμα από τη νέα βιογραφία της Μέριλ Στριπ «Becoming Meryl Streep», την οποία έχει αναλάβει ο συντελεστής των New York Times και συγγραφέας, Μάικλ Σούλμαν.

Ο Σούλμαν υποστηρίζει ότι ο Χόφμαν επέλεξε την Στριπ για τον ρόλο της Τζοάνα στην ταινία του 1979 «Kramer vs Kramer», η οποία εξιστορεί το διαζύγιο της Τζοάνα με το σύζυγό της Τέντ (τον οποίο ερμήνευσε ο Χόφμαν). Υπενθυμίζεται ότι για την ερμηνεία τους στη συγκεκριμένη ταινία και οι δύο κέρδισαν Όσκαρ.

Επιπλέον, ο Σούλμαν υποστηρίζει ότι ένας από τους λόγους που ο Χόφμαν επέλεξε την Στριπ ήταν επειδή ήξερε για τον πρόσφατο θάνατο του συντρόφου της, Τζον Καζάλ, και πίστευε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον πόνο της για να αποδώσει την Τζοάνα.

«Αυτοσχεδιάζοντας […] ξεκίνησε να χλευάζει την Μέριλ για τον Τζον Καζάλ, κάνοντάς της παρατηρήσεις για τον καρκίνο και τον θάνατό του» γράφει ο Σούλμαν. Ο Σούλμαν αναφέρει ότι παραγωγός της ταινίας ισχυρίζεται πως ο Χόφμαν «χρησιμοποιούσε πράγματα που ήξερε από την προσωπική της ζωή και τον Τζον για να πάρει την ανταπόκριση που πίστευε ότι θα έδινε στην ερμηνεία του ρόλου της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here