Ντυμένος …σπέρμα ψήφισε στις Ισπανικές εκλογές- Όλα τα ευτράπελα

0
10

 

Ισπανός ντύθηκε «σπέρμα» και πήγε να ψηφίσει σε εκλογικό κέντρο της περιοχής του, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της μεταμφίεσης του. Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μόνο ευτράπελο που σημειώθηκε από το πρωί στη διάρκεια των ισπανικών εκλογών.

sperma-ispanos1

Μέχρι στιγμής έχουν καταγράφει πολλά και διάφορα ευτράπελα κατά την εκλογική διαδικασία, όπως θάνατος μέσα στο παραβάν και γεννητούρια πάνω από την κάλπη.

Στο προάστιο Τετουάν της Μαδρίτης, ένας 92χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή, αμέσως μόλις βγήκε από το παραβάν και αφού είχε ρίξει την ψήφο του στην κάλπη. Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών και των παρευρισκομένων έως ότου έλθει το ασθενοφόρο, ο ηλικιωμένος δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ένας άλλος 79χρονος στην κοινότητα Σάντα Κολόμα στη Τζιρόνα δεν πρόλαβε καν να ψηφίσει. Η καρδιά του τον πρόδωσε στην είσοδο του εκλογικού τμήματος, όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε την ώρα που παραλάμβανε το εκλογικό υλικό.

Ωστόσο, υπήρξε και ένα ευτυχές γεγονός που καταγράφηκε στη Βαλένθια, όπου στο εκλογικό τμήμα του προαστίου Ναζαρέτ, μία γυναίκα μέλος της εφορευτικής επιτροπής ένιωσε τους πόνους της γέννας και χρειάσθηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο μαιευτήριο.

Στη Βαλένθια, επίσης η δικαστική αντιπρόσωπος χρειάσθηκε να αντικαταστήσει ένα μέλος της επιτροπής, το οποίο η ίδια περίμενε για πολύ ώρα να προσέλθει κι έπειτα από έρευνες διαπιστώθηκε πως ο άνθρωπος είχε αποβιώσει λίγες μέρες πριν και δεν είχε ενημερωθεί ο κατάλογος.

Περιπέτεια είχε επίσης κι η υπεύθυνη εξωτερικών του Σοσιαλιστικού Κόμματος και πρώην υπουργός Αμύνης Κάρμε Τσακόν, η οποία κλήθηκε ν’ αντικαταστήσει ένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής, στην οποία είχε κληρωθεί ως αντικαταστάτης. Το ίδιο συνέβη και με τον κύριο υπεύθυνο της οικονομικής πολιτικής των Ciudadanos Λουις Γκαρικάνο στο Ποθουέλο ντε Αλαρκόν της Μαδρίτης, ο οποίος το διασκέδασε δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία στο Twitter.

Σε μία άλλη περίπτωση, ο πρόεδρος της επιτροπής στο εκλογικό τμήμα της Πλασένθια στο Κάθερες έστειλε σπίτι του ένα μέλος ν’ αλλάξει ρούχα, καθώς φορούσε μία φανέλα της εθνικής Ισπανίας… αλλά στη «ρεπουμπλικανική» μορφή της, μαρτυρώντας στην ουσία τις εκλογικές του προτιμήσεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here