ΝΥΤ: Ακυρώσεις δρομολογίων στη Λέσβο από κρουαζιερόπλοια

0
34

Σε αλλαγές στα δρομολόγιά τους προχωρούν κρουαζιερόπλοια που μέχρι πρότινος είχαν προορισμό τη Λέσβο, λόγω της τραγικής κατάστασης  που επικρατεί στο νησί με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Όπως μεταδίδουν οι New York Times, τουλάχιστον τρεις ναυτιλιακές εταιρείες κρουαζιέρας έχουν αλλάξει τα δρομολόγιά τους, αποφεύγοντας να προσεγγίσουν το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, η Regent Seven Seas Cruises και η Oceania Cruises άρχισαν να τροποποιούν τα δρομολόγιά τους στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσαν ότι θα παραλείψουν να κάνουν στάσεις στο νησί αυτό το φθινόπωρο. Συγκεκριμένα, η Regent Seven Seas Cruises και το κρουαζιερόπλοιο Mariner τροποποίησε το δρομολόγιό του και αντί να σταματήσει για μία ημέρα στην Λέσβο, θα κάνει στάση τελικά στην Καβάλα. Την ίδια πορεία θα ακολουθήσουν τα κρουαζιερόπλοια Voyager και Nautica, σημειώνει η εφημερίδα.

«Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα προσαρμόσουμε τα μελλοντικά μας δρομολόγια αν υπάρξει ανάγκη» δήλωσε ο εκπρόσωπος δύο ναυτιλιακών εταιρειών κρουαζιέρας, Jason Lasecki.

Πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα για το νησί της Λέσβου, όπως σχολιάζει το δημοσίευμα, διότι η περίοδος του φθινοπώρου θεωρείται υψηλή σεζόν για τις ναυτιλιακές εταιρείες κρουαζιέρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here