Ο Αλέξης Κούγιας θα εκπροσωπεί και την οικογένεια του νεκρού καπετάνιου της λάντζας

0
12

 

Με ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας γνωστοποίησε πως αναλαμβάνει την υπεράσπιση της πολικής αγωγής στα ποινικά δικαστήρια και της αστικής αποζημίωσης στα πολιτικά, τόσο της οικογένειας Κατιφέ όσο και ανθρώπων που τραυματίστηκαν από την τραγωδία της Αίγινας.

Δευτέρα πρωί, ο Αλέξης Κούγιας θα εμφανιστεί ενώπιον της Ε’ τακτικής ανακρίτριας Πειραιά που έχει αναλάβει την υπόθεση, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των δυο νεκρών και για τους τραυματίες και θα πάρει αντίγραφα από τη δικογραφία.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Σε συνέχεια του προηγούμενου Δελτίου Τύπου αναφορικά με το δυστύχημα που έλαβε χώρα την 16.8.2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Νήσου Μονής και του χωριού της Αιγίνης Πέρδικα, σας ενημερώνουμε ότι το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε σήμερα την υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής και της οικογένειας του 58χρονου κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους, Στυλιανού Τρίμη».

Η πρώτη ανακοίνωση:

«Στο δικηγορικό μας γραφείο ανετέθη η υπεράσπιση της πολιτικής αγωγής στα ποινικά Δικαστήρια και της αστικής αποζημιώσεως στα πολιτικά Δικαστήρια για το δυστύχημα, το οποίο συνέβη στις 16.8.2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Νήσου Μονής και του χωριού της Αιγίνης Πέρδικα.

Συγκεκριμένα, από σήμερα το Δικηγορικό μας Γραφείο εκπροσωπεί την οικογένεια των θανόντων Θεοδοσίου Κατιφέ, 44 ετών, και Σεβαστής, κόρης του Θεοδοσίου Κατιφέ, ηλικίας 5 ετών, αλλά και τους τραυματισθέντες Αλεξάνδρα Αρκουζή, 37 ετών, Αναστάσιο Αναστασίου, 42 ετών, Ιωάννη Αναστασίου 10 ετών και Αναστασία Αναστασίου, 7 ετών.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως τη Δευτέρα 22/08/2016 θα εμφανιστούμε ενώπιον της Ε΄ Τακτικής Ανακρίτριας Πειραιά, ώστε να δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής υπέρ της οικογένειας των θανόντων και αυτοπροσώπως για τους τραυματισθέντες και θα λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here