Ο Αμυράς απαντά για την επίθεση στον Κατσίκη περί κτηνοβασίας

0
10

 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη χθεσινή επίθεση του βουλευτή του Ποταμιού στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκη, και τις εκφράσεις που ακούστηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας περί κτηνοβασίας και αλητείας, ο Γιώργος Αμυράς έδωσε διευκρινίσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑFM ο βουλευτής του Ποταμιού ανέφερε: «Άγαρμπο ήταν, σας το λέω εγώ. Πήρα το βάρβαρο επιχείρημα του κ. Καμμένου, που είχε ειπωθεί δυο μέρες πριν, ότι η ομοφυλοφιλία συνδέεται με την κτηνοβασία και το εφάρμοσα στην πράξη, δηλαδή το αντιγύρισα προς τους ίδιους του ΑΝΕΛ. Ο κ. Κατσίκης έτυχε να είναι εκεί, απλά δεν υπήρχε άλλος βουλευτής των ΑΝΕΛ, αν υπήρχε θα πήγαινε σε κάποιον άλλο. Εγώ λοιπόν προσπάθησα να στρέψω προς τους ΑΝΕΛ τα ίδια τους τα λόγια.

Πολύ καλά έκανε, εύλογα διαμαρτυρήθηκε ο κ. Κατσίκης, αλλά δεν καταλάβαινε ίσως ο άνθρωπος ότι με αυτό που έκανε, με την αντίδρασή του, στην ουσία ακύρωνε τα λόγια του αρχηγού του και του ιδίου προσώπου του κ. Κατσίκη, ο οποίος λίγο πριν είχε μιλήσει για παρεκτρεπόμενες πράξεις κλπ.

Είπα ότι ήταν άγαρμπο, αλλά προσέξτε: η αγαρμποσύνη του πράγματος ήταν ότι απλά έφερα σε δημόσια θέα, εντός Κοινοβουλίου, ένα επιχείρημα του κυβερνητικού εταίρου» κατέληξε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here