Ο Αμυράς καταδίωξε και συνέλαβε δύο ληστές στο Σύνταγμα

0
15
ÄÇÌÏÔÉÊÏ ÓÕÌÂÏÕËÉÏ ÄÇÌÏÕ ÁÈÇÍÁÉÙÍ (EUROKINISSI / ÆÙÍÔÁÍÏÓ ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ)

Ήρωας για μια μέρα ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ο οποίος καταδίωξε στο Σύνταγμα δύο ληστές που μόλις είχαν αρπάξει από τουρίστα σε λεωφορείο την βαλίτσα του.

Το περιστατικό συνέβη στις 4.30 το απόγευμα, όταν ο βουλευτής του Ποταμιού, ενώ βρισκόταν στην οδό Όθωνος στο Σύνταγμα και έχοντας μόλις βγει από τη Βουλή, διαπίστωσε ότι δύο αλλοδαποί βγήκαν τρέχοντας από το αστικό λεωφορείο, με προορισμό το αεροδρόμιο κρατώντας βαλίτσα, που προφανώς είχαν κλέψει, ενώ τους καταδίωκε ένας Ασιάτης τουρίστας.
Ο Γ. Αμυράς προσέτρεξε σε βοήθειά του και τους έσπρωξε, με αποτέλεσμα να φοβηθούν και να αφήσουν την βαλίτσα. Στη συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν προς την Ερμού.

Ο βουλευτής ειδοποίησε την αστυνομία από το κινητό του και τους καταδίωξε ο ίδιος, εντοπίζοντας τους στο ύψος της Καπνικαρέας.

Μοτοσικλετιστές της ομάδας «Ζ» κατέφθασαν μετά από λίγο και τους συνέλαβαν. Ο κ. Αμυράς που ειδοποιήθηκε από την αστυνομία στη συνέχεια τους αναγνώρισε και έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ οι δύο αλλοδαποί παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο.

Μιλώντας για την «περιπέτεια» του αυτή είπε:
«Όταν είδα δύο τύπους γεροδεμένους να αρπάζουν την βαλίτσα από έναν τουρίστα δεν μπορούσα να κάτσω στα αβγά μου. Ίσως ήταν και λίγο επικίνδυνο αυτό εν πάση περιπτώσει δεν το σκέφθηκα εκείνη την ώρα, έπεσα πάνω τους, τούς απώθησα , απελευθέρωσα την βαλίτσα και έβαλα τον ασιάτη τουρίστα πάλι στο λεωφορείο.
Τον ηρέμησα και του είπα να μην στενοχωριέται, ότι η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και θα τους βρούμε αμέσως τώρα, όπως και έγινε» δήλωσε ο Γιώργος Αμυράς για το περιστατικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here