Ο ΑΝΤ1 βάζει «απαγορευτικό» στα προγράμματα του

0
50

 

Ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να απαγορεύσει στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε μέρος του προγράμματός του χωρίς να έχουν λάβει την απαιτούμενη άδεια και μάλιστα έναντι κάποιας αμοιβής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr πριν από λίγες ημέρες δόθηκε εντολή από τους επικεφαλής του Ομίλου ΑΝΤ1 προς τους επικεφαλής του ΑΝΤ1 TV να κοινοποιήσουν στους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς πως αν θέλουν από εδώ και μπρος να χρησιμοποιούν πλάνα από κάποιο πρόγραμμά τους πρέπει πρωτίστως να πάρουν την άδεια και ενδεχομένως να πληρώσουν κάποιο αντίτιμο.

Έτσι τις επόμενες ημέρες πρόκειται τα τηλεοπτικά κανάλια να ενημερωθούν για το «απαγορευτικό» του ΑΝΤ1 και είναι σίγουρο ότι αρκετές από τις εκπομπές θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο… γέμισμα του προγράμματός τους και έτσι θα προσπαθήσουν να βρουν άλλες… πηγές σχολιασμού. Αυτό μάλιστα εκφράζουν και ορισμένοι διαφωνούντες στον Όμιλο του Αμαρουσίου θεωρώντας ότι με αυτήν την κίνηση θα χάσουν την προβολή που είχαν εκπομπές τους από τα αντίπαλα κανάλια, όταν μάλιστα στον ΑΝΤ1 η μοναδική εκπομπή που θα μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο, δηλαδή την αναπαραγωγή προγραμμάτων όπως το «Your Face Sounds Familiar» είναι το «Πρωινό ΑΝΤ1».

Μία εκπομπή όμως μάλλον δεν είναι αρκετή όταν μάλιστα σε αυτήν θα απαγορευτεί από τα υπόλοιπα κανάλια να χρησιμοποιούν και σε αυτή μέρος του προγράμματός τους. Γιατί είναι σίγουρο ότι το «απαγορευτικό» του ΑΝΤ1 θα προκαλέσει… πόλεμο από τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς που θα απαιτήσουν το ίδιο…!
Επίσης, αξίζει να αναφέρω ότι από τον «πόλεμο» που ξεκινά ο ΑΝΤ1 αναμένεται να πληγούν και άλλες εκπομπές του σταθμού, όπως η «Όλα Πρώτη Φορά», αλλά ακόμα και η «Ράδιο Αρβύλα» που χρησιμοποιούν υλικό από τα άλλα κανάλια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here