Ο Αντώνης Κανάκης για το περιστατικό με τον μετανάστη στον ΗΣΑΠ (BINTEO)

2
5

 

Από το πρωί της Δευτέρας, χιλιάδες κόσμος σε όλη την Ελλάδα είδε το βίντεο με τον security που… τραμπούκισε τον Αφρικανό μετανάστη μέσα στον συρμό του τρένου. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει εξοργίσει σχεδόν όλους όσοι το έχουν δει και φυσικά δεν θα μπορούσε ο Αντώνης Κανάκης να μην αναφερθεί σε αυτό το περιστατικό.

«Πώς ξεκίνησε σήμερα η μέρα στην Ελλάδα του 2016… Απευθύνομαι στον σεκιουριτά που έχασε την δουλειά του και στην εταιρία που έχασε την σύμβαση. Και τι έγινε; Λες και αυτός είναι ο στόχος μας; Να χάσει κάποιος την δουλειά του ή οτιδήποτε άλλο», είπε ο Αντώνης Κανάκης, έπαιξε το βίντεο και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό, συμβαίνουν συνέχεια, απλά έτυχε κάποια κυρία να το καταγράψει. Γενικότερα στο βίντεο αυτό αισθάνομαι ότι πέρα απ’ όσα μπορεί να σκεφτεί κανείς και να προβληματιστεί με αυτά, είναι όλη η χώρα και η βασική μάχη που γίνεται. Έχουμε δύο πρωταγωνιστές, έχουμε τον σεκιουριτά, τον “εγώ κάνω κουμάντο” που θέλει να πετάξει έξω τον άνθρωπο και έχουμε και την κυρία που υπερασπίστηκε τον άνθρωπο αυτόν. Αισθάνομαι ότι αυτές οι δύο δυνάμεις, οι δύο νοοτροπίες είναι η βασική μάχη που έχουμε στη χώρα μας. Και προφανώς κερδίζει ο σεκιουριτάς με το “εγώ κάνω κουμάντο” μέχρι στιγμής. Ελπίζουμε ότι θα έρθει μια μέρα στην Ελλάδα που θα κερδίζει η κυρία που υπερασπίστηκε τον άνθρωπο αυτό. Και μπράβο της».

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Τι λεει ρε Κανάκη, τραμπούκησε ο Σεκουριτάς στον Αφρικανό Μετανάστη; Εαν υπάρχει κανονισμός για τα μέσα μεταφοράς ότι όποιος έχει αποσκευή πρέπει να πάει στο Βαγόνι που έχει χώρο για τις αποσκευές, που βλέπεις εσύ τον τραμπουκισμό; Επειδή έτυχε αυτός ο συμπολίτης μας να είναι Αφρικανός εξαιρείται του κανονισμού. Αν το κάνεις εσύ αυτό στο μετρό κάποιας Ευρωπαικής Χώρας να γνωρίζεις ότι θα σε μπουζουριάσουν και θα σε παραδ΄ωσουν στην Αστυνομία και θα φας και ένα πρόστιμο.

 2. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
  Αριθμ. οικ. Α27733/2213
  Κανονισμός Δικαιωμάτων Επιβατών τακτικών και έκτα−
  κτων γραμμών με οδικά μέσα δημόσιας μεταφοράς
  (Λεωφορεία) και μέσα σταθερής τροχιάς (Ηλεκτρι−
  κό Σιδηρόδρομο, Μετρό και Τραμ)

  Σε παραπέμπω στο άρθρο 4 παράγραφος 4 (δ) εκτός και αν οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους ημεδαπούς και όχι για όλους τους πολίτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here